Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امورشهری و شوراهای استانداری لرستان جزئیات تعطیلی شهرداری ویسیان را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ظهر امروز انتشار تصویری از قفل و زنجیر بر درب شهرداری ویسیان از تعطیلی این شهرداری خبر می دهد، انتشار تصاویر تعطیل شدن شهرداری ویسیان در فضای مجازی واکنش های متعددی از طرف مردم به همراه داشته است به همین منظور به سراغ مسئول مربوطه رفتیم تا از واقعیت ماجرا با خبر شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 عنایت الله میرزایی مدیرکل امورشهری و شوراهای استانداری لرستان در این رابطه در گفت‌و گو با خبرنگار تسنیم اظهارداشت: متاسفانه تعدادی از کارکنان شهرداری ویسیان  پس از جلسه‌ای که با اعضای شورای شهر و شهردار در رابطه با حقوق معوقشان  داشتند به دلیل چالش و اختلافی که در جلسه پیش آمده برای فضا سازی رسانه‌ای اقدام به قفل کردن درب شهرداری می‌کنند.

وی با بیان اینکه پرسنل شهرداری ویسیان حدود هفت ماه حقوق معوق دارند افزود: شهرداری ویسیان یک کارخانه آسفالت ویک کارخانه شن و ماسه دارند که متاسفانه در سال های گذشته  طی یک قرارداد  بسیار ننگین و مساله دار به پیمانکار  بخش خصوصی واگذارکرده‌اند  که این  پیمانکار ادعای خسارت می‌کند و کارخانه‌ها را تحویل نمی دهد.

مدیرکل امورشهری و شوراهای استانداری لرستان عنوان کرد: پرونده  کارخانه های آسفالت و شن و ماسه ویسیان در دادگاه  مطرح است و چنانچه رای دادگاه به نفع شهرداری صادر شود  حدود 200 میلیون اجاره بها این کارخانه‌ها  است  که حتی بیشتر از حقوق ماهیانه کارکنان شهرداری ویسیان است و مشکل مالی نخواهند داشت .

وی بیان کرد: با آزاد شدن کارخانه های آسفالت و شن و ماسه شهرداری ویسیان این شهرداری  مشکل مالی ندارد البته بخشی از حقوق کارکنان شهرداری‌ها از قانون مالیات بر ارزش افزوده  پرداخت می شود.

میرزایی  در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر ریشه مشکلات مالی شهرداری طی ماه‌های اخیر که سبب اعتراضات زیادی از طرف کارکنان شده است چیست؟ گفت: با توجه به اینکه درآمد شهرداری های کوچک بیشتر ازعواید قانون مالیات بر ارزش افزوده تامین می شود که بخشی از آن توسط سازمان شهرداری ها و دهیاری ها از  محل تبصره 2 ماده 39  پرداخت و بخشی دیگر  توسط اداره کل امور مالیاتی استان واریزمی شود.

پیگیری تسنیم نتیجه داد/ حقوق معوق 265 نفر از نیروهای شرکتی راهداری زنجان واریز شد وحیدی: مسائل و مشکلات شهرها و شهرداری‌ها را بررسی می‌کنیم معوقات حقوقی کارگران شهرداری سنندج پرداخت شد

وی تصریح کرد: پرداخت اعتبار به شهرداری‌ها از عواید قانون مالیات بر ارزش افزوده تا دی ماه سال 1400 عدد خوبی بود چون براساس شاخص محرومیت و جمعیت توزیع می شد ولی در تیرماه 1401 پس از بازنگری  قانون واژه محرومیت از قلم افتاده و تنها بر اساس شاخص جمعیت به شهرداری‌ها اعتبار داده می شود  که متاسفانه نمایندگان استان‌های محروم از جمله لرستان به این موضوع توجه نکرده‌اند و همین امر سبب شده میران واریزی شهرداری‌های  استان بسیار کم شده و در واقع دچار یک شوک درآمدی شدند.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری لرستان خاطرنشان کرد: طی مکاتباتی که  استان‌ها با وزارت کشور و سازمان شهرداری ها داشته اند در حال حاضرلایحه ای آمده ، در کمیسیون ها مسیر قانونی را طی کرده  که امیدواریم با طرح دوفوریتی در مجلس مطرح و شاخص محرومیت جهت توزیع عواید قانون مالیات بر ارزش افزوده برگردانده شود.

وی اظهارداشت: علت زیاد شدن اعتراضات در شهرداری ها و عدم پرداخت حقوق کارکنان بخشی از آن مربوط به حذف واژه محرومیت از قانون مالیات بر ارزش افزوده جهت پرداخت اعتبار به شهرداری‌ها است.

انتهای پیام/645/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قانون مالیات بر ارزش افزوده شوراهای استانداری لرستان شهرداری ها کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۶۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان

 
به گزارش خبر گزاری صداو سیمای لرستان ؛مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.
هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی  افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.
وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

دیگر خبرها

  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟
  • چرا کسی پاسخگوی عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری نیست
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • ماجرای مبهم حذف طرح زوج و فرد در تهران چیست؟
  • ماجرای حذف طرح زوج و فرد از طرح ترافیک تهران چیست؟
  • کمک دولت اسپانیا به رئال مادرید برای خرید امباپه