Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک حمید پاکپور پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در سال گذشته ۵۸۰ میلیاد تومان به دهیاری های استان از طریق اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده پرداخت شده اظهار کرد: درسال جاری نیز تاکنون ۳۵ میلیارد تومان در اختیار دهیاری ها  قرار گرفته‌ است.

وی با بیان اینکه جمعیت استان مرکزی بر اساس آخرین سرشماری که در سال ۹۵ صورت گرفت یک میلیون و ۴۲۹ هزار و ۴۲۵ نفر بود افزود: از این تعداد ۳۲۳ هزار و ۶۲۹ نفر بالغ بر ۳۳ درصد جمعیت استان متعلق به روستاییان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی بیان کرد: بر همین اساس ۱.۵۹ درصد از جمعیت روستاییان کشور در استان مرکزی سکونت دارند.

پاکپور ادامه داد: متوسط جمعیت روستاییان در سطح کشور ۲۶ تا ۲۷ درصد است و استان مرکزی از لحاظ تعداد روستاییان رتبه بیست و یکم را به خود اختصاص داده‌ است.

وی میزان بهره‌مندی روستاییان استان از آب آشامیدنی و گاز را به ترتیب ۸۵ و ۹۹ درصد برشمرد و تصریح کرد: متوسط بهره‌مندی روستاییان کشور از گاز و آب ۷۷ و ۷۵ درصد است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی تعداد روستاهای استان دارای سکنه را یک هزار و ۱۶۶ پارچه آبادی عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۷۹۱ روستا دارای دهیاری هستند.

پاکپور خاطرنشان کرد: شهرستان شازند با ۱۴۳ روستای و شهرستان محلات با ۱۸ روستا بیشترین و کمترین روستاهای دارای دهیاری در استان مرکزی را دارند.

وی اضافه کرد: ۷۷۴ روستا دارای شورای اسلامی سه نفره و ۲۸ روستا که بالای یک هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت دارند، دارای شورای اسلامی ۵ نفره هستند.

 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی تعداد اعضای شوراهای اسلامی روستاها در استان را ۲ هزار و ۴۶۲ نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد دو هزار و ۲۳۱ نفر را آقایان و ۱۱۱ نفر را نیز بانوان تشکیل می دهند.

در حال به روزرسانی...

منبع: فارس

کلیدواژه: روستاییان استان مرکزی مالیات بر ارزش افزوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۳۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی ظهر پنج‌شنبه در همایش روز شوراها که در سالن همایش‌های غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه مجموعه‌هایی چون شهرداری و دهیاری امروز باید بیش از پیش تمرکز خود را بر روی ارزش‌افزوده تولید و ثروت معطوف کنند، گفت: برای اینکه بتوانیم در حوزه تولید ثروت موفق عمل کنیم، حتماً باید مبنایی در این زمینه در درازمدت داشته باشیم.

وی از افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری‌های استان خبر داد و با اشاره به اینکه این افزایش در طول ۲.۵ سال گذشته اتفاق افتاده است، افزود: برای اینکه بتوانیم این مهم را تداوم بخشیم، باید برنامه‌ریزی‌های دقیقی را با توجه به درآمدهای پایداری که در این مجموعه وجود دارد، انجام دهیم.

استاندار زنجان از شوراها به عنوان ابتدایی‌ترین ساختار مردم‌سالاری دینی یاد کرد و با بیان اینکه رویکرد امروز مسؤولان باید خدمت‌گزاری به مردم باشد، اظهار کرد: خوشبختانه بعد از گذشته سال‌ها از تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا، امروز شاهد به بلوغ رسیدن این نهاد مردمی و عملکرد موفق آن نسبت به ادوار گذشته هستیم.

وی با یادآوری اینکه بی‌تردید از زمان شکل‌گیری شوراهای اسلامی شهر و روستا اقدامات خوبی در شهرها و روستاها به واسطه این نهاد مردمی انجام شده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این نهاد مردمی توانسته است طی ۲.۵ سال گذشته عملکرد خوبی را از خود به جا بگذارد.

افشارچی با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای استان، لحاظ شدن ارزش‌افزوده محاسبه شده شرکت‌ها در سرجمع مالیاتی است، ادامه داد: سال گذشته در همین راستا ۱۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شد که این رقم در سال‌های آینده با بودجه عمرانی برابری کرده و به رقم بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید.

استاندار زنجان در ادامه، نام‌گذاری شعار سال را همانند سال‌های گذشته بسیار هوشمندانه عنوان کرد و گفت: یکی از موضوعات مهمی که استان در اولویت کارهای خود قرار داده، موضوع نظام خوشه روستاها است که در همین راستا برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده است تا بتواند با همراهی دستگاه‌ها آن را محقق کند.

افشارچی با تاکید بر اینکه موضوعاتی چون بهره‌وری آب در روستاها، حرکت روستاها به سمت مولد شدن، لزوم بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز و … جزو اولویت‌های استان بوده و دولت برای تحقق آن برنامه‌ریزی کرده است، یادآور شد: علاوه بر همه این موارد، تلاش داریم تا مردم استان به ویژه شهرهای زنجان، قیدار، ابهر و خرمدره به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند.

کد خبر 6088503

دیگر خبرها

  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • وام ازدواج ۸۸.۵ درصد متقاضیان قمی پرداخت شده است
  • شهرداری‌ها در انتظار سهم خود از مالیات
  • کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر پایان یافت
  • کمک دولت اسپانیا به رئال مادرید برای خرید امباپه
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد